Boka tid hos mig

Bokar tid gör du enklast online. Du kommer direkt till KomiForms bokningskalender och kan välja vilken tid som passar dig.

Känner du dig osäker med att boka online så går det självklart bra att boka tid genom att ringa mig på 013-327 00 91 eller genom att besöka mottagningen.

OBS! Om du behöver en tid inom 12 timmar kan du inte boka på nätet. Då är det alltid bokning via telefon eller direkt på mottagningen som gäller.

Boka online

tl_files/bilder/bokatiden.png

Avbokning

I ditt bekräftelsemejl får du en avbokningkod som du använder för att boka av tiden online. Klicka på länken i mejlet och följ anvisningarna. Vill du avboka en tid inom 24 timmar före bokad tid så måste det göras via telefon.

Avbokningsregler:

Om du i samband med avbokning inte bokar ny tid kommer 50 % av priset för bokad tjänst att debiteras.

Det är inte tillåtet att avboka en tid och istället boka vid annat tillfälle för att på så sätt kunna nyttja en pågående kampanj.

Finns tjänsten du söker inte med? (Obs ej bokning via mail)

Om du har några frågor kan du skicka iväg ett snabbt mail genom att använda dig av formuläret. Vill du inte beställa tid på nätet är du alltid välkommen att ringa mig på telefon: 013-327 00 91.

OBS! Om du använder formuläret nedan och efter att du klickat på "Skicka" inte får meddelandet "Tack för ditt meddelande" så har ditt meddelande inte skickats iväg. Då har du förmosligen missat att fylla i någon av de obligatoriska (*) uppgifterna eller svarat fel på Minska spam-frågan.

Räkna ut 5 plus 7.