Boka tid hos mig

BOKNING KONSULTATION

Första besöket i mina konsultationspaket bokas alltid via ”PIL-mottagningen”.

Information om mina konsultationspaket och hur du bokar hittar du  HÄR

Förberedande konsultation och träff nr 2 och framåt i mina konsultationspaket kan bokas antingen via ”PIL-mottagningen” eller via länken nedan för bokning av övriga tjänster (videomöte och telefonmöta måste alltid bokas via "PIL-mottagningen").

Känner du dig osäker på hur bokningen går till kan du självklart ringa mig på 013-327 00 91 så hjälper jag dig.

BOKNING ÖVRIGA TJÄNSTER

Bokar tid gör du enklast online. Du kommer direkt till KOMiFORMs bokningskalender och kan välja vilken tid som passar dig.

Känner du dig osäker med att boka online så går det självklart bra att boka tid genom att ringa mig på 013-327 00 91 eller genom att besöka mottagningen.

OBS! Om du behöver en tid inom 12 timmar kan du inte boka på nätet. Då är det alltid bokning via telefon eller direkt på mottagningen som gäller.

Boka online

tl_files/bilder/bokatiden.png

Avbokning övriga tjänster

I ditt bekräftelsemejl får du en avbokningkod som du använder för att boka av tiden online. Klicka på länken i mejlet och följ anvisningarna. Vill du avboka en tid inom 24 timmar före bokad tid så måste det göras via telefon.

Avbokningsregler:

Om du i samband med avbokning inte bokar ny tid kommer 50 % av priset för bokad tjänst att debiteras.

Det är inte tillåtet att avboka en tid och istället boka vid annat tillfälle för att på så sätt kunna nyttja en pågående kampanj.